Pui Collie Rough

pui collie romaniaLord si Landy, cei mai campioni din Romania, vor fi parinti! Primesc rezervari pentru puisorii lor, de la familii iubitoare si tandre. Ii puteti contacta prin sectiunea de comentarii :)

Nenumarate poze de la plimbari si expozitii pe pagina de facebook Eva Rotariu. Pentru titlurile si reusitele nationale si internationale dati clic pe:

LORD LANDY

De asemeni, incet, incet, printre picaturi, construim si blogul canisei noastre www.satidarshana.ro, cu detalii despre rasa, prezentarea iubirilor mici, poze, povestioare profunde sau haioase, etc. Mai mult o pagina de familie, pentru ca asta este pentru noi Sati Darshana – un camin pentru piticii care sunt – in adevaratul sens al cuvantului! – membrii de familie :)

collie campioni

dragon gold katun the one in a million

dragon gold lime-light

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Pui Collie Rough”

 1. Nico B says:

  Le doresc niste puiuti sanatosi si cel putin la fel de dragalasi precum sunt ei!

 2. Moroianu Mariana says:

  Dorim sa cumparam un pui de collie mascul!,,,,

 3. Eva says:

  Acesti puiuti mai mult decat reusiti sunt maricei acum, au 8 luni si sunt de mult la familiile lor. Daca va plac, putem vorbi despre urmatorii din aceeasi parinti. Daca nu va grabiti.

 4. Oana says:

  Am o femela de collie cu pedigree si mi-as dori tare mult un puiut de la ea. Ii caut urgent un mascul pentru monta. Va rog mult sa ma ajutati. Sunt din Brasov.

 5. Eva says:

  Te ajut cu placere daca iti place Lord!

 6. Laura Mihalcea says:

  Buna ziua,
  Am o fetita superba de 4 ani, cu pedigree, pentru care cautam un baietel. Nu a fost gestanta niciodata pana acum. Noi suntem din Ploiesti si ne place foarte mult de Lord. In cazul in care sunteti de acord, va rog sa ma contactati.
  Multumesc.

 7. Dragos says:

  Imi doresc din tot sufletul un puisor din rasa Collie. Eu sunt din Brasov, insa locatia nu este o problema. Va rog sa ma contactati daca ma puteti ajuta…macar cu o sugestie.
  Multumesc https://www.facebook.com/official.dragospopa

 8. Catalin says:

  Buna dimineata, un nr de telefon ?

Leave a Reply